Welcome! » Log In » Create A New Profile

CV fails to login to DCs after upgrade

Posted by markey164 
CV fails to login to DCs after upgrade
April 13, 2013 12:58PM
Hi all,

Just wondering if anyone has hit this on an upgrade.....

I've just migrated to a new CS on CV9 from my old CS on CV8. The upgrade seems to have gone ok, and backups are all working fine.....apart from one thing, my Domain Controllers.

I have 4 DC's with the AD iDataAgent installed, and when these particular jobs run i get:

"Error Code: [72] Description: Unable to log in using user [MYDOMAINCN=domainadministratoraccount,CN=Users,DC=domain,DC=subdomain,DC=ac,DC=ukservername]. Error code returned was [0]. Please make sure the user credentials are correct.

I have not changed the password of the AD account in use, the error appeared immediately on first running the DC jobs, after bringing up the new Commserve. All other 250 or so jobs on various Platforms (windows, solaris, linux etc) are running fine. I've tried manually resetting the password on an affected AD iDataAgent, but it still fails to login.

Anyone experienced similar?

Cheers

Mark

__._,_.___
Reply to sender ([email]markey164 < at > yahoo.com?subject=Re%3A%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) Reply to group ([email]commvault < at > yahoogroups.com?subject=Re%3A%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/post;_ylc=X3oDMTJlaHQ1MnZvBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwNmdHIEc2xrA250cGMEc3RpbWUDMTM2NTg4MzEzNg--]Start a New Topic[/url] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/message/6573;_ylc=X3oDMTM0bHZjamR0BF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBG1zZ0lkAzY1NzMEc2VjA2Z0cgRzbGsDdnRwYwRzdGltZQMxMzY1ODgzMTM2BHRwY0lkAzY1NzM-]Messages in this topic[/url] (1) Recent Activity: [list] [*] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/members;_ylc=X3oDMTJmNDEzZ3U5BF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZtYnJzBHN0aW1lAzEzNjU4ODMxMzY-?o=6]New Members[/url] 3 [/list] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault;_ylc=X3oDMTJlcmE2MWZlBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZnaHAEc3RpbWUDMTM2NTg4MzEzNg--]Visit Your Group[/url]

Commvault Documentation here:
[url=http://documentation.commvault.com/]http://documentation.commvault.com/[/url]
Text-Only ([email]commvault-traditional < at > yahoogroups.com?subject=Change Delivery Format: Traditional[/email]), Daily Digest ([email]commvault-digest < at > yahoogroups.com?subject=Email Delivery: Digest[/email]) &bull; Unsubscribe ([email]commvault-unsubscribe < at > yahoogroups.com?subject=Unsubscribe[/email]) &bull; Send us Feedback ([email]ygroupsnotifications < at > yahoogroups.com?subject=Feedback on the redesigned individual mail v1[/email])

.

[img]http://geo.yahoo.com/serv?s=97359714/grpId=7450851/grpspId=1707277520/msgId=6573/stime=1365883136[/img]
__,_._,___
CV fails to login to DCs after upgrade
April 13, 2013 03:05PM
Try changing the username format from ldap to domainusername and run a full backup On 14/04/2013 5:58 AM, "Mark Edwards" <markey164 < at > yahoo.com ([email]markey164 < at > yahoo.com[/email])> wrote:[quote] [u][/u]  
Hi all,

Just wondering if anyone has hit this on an upgrade.....

I&#39;ve just migrated to a new CS on CV9 from my old CS on CV8. The upgrade seems to have gone ok, and backups are all working fine.....apart from one thing, my Domain Controllers.

I have 4 DC&#39;s with the AD iDataAgent installed, and when these particular jobs run i get:

"Error Code: [72] Description: Unable to log in using user [MYDOMAINCN=domainadministratoraccount,CN=Users,DC=domain,DC=subdomain,DC=ac,DC=ukservername]. Error code returned was [0]. Please make sure the user credentials are correct.

I have not changed the password of the AD account in use, the error appeared immediately on first running the DC jobs, after bringing up the new Commserve. All other 250 or so jobs on various Platforms (windows, solaris, linux etc) are running fine. I&#39;ve tried manually resetting the password on an affected AD iDataAgent, but it still fails to login.

Anyone experienced similar?

Cheers

Mark

[/quote]

__._,_.___
Reply to sender ([email]luke < at > blackduck.nu?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) Reply to group ([email]commvault < at > yahoogroups.com?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/post;_ylc=X3oDMTJlODhhN2ZmBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwNmdHIEc2xrA250cGMEc3RpbWUDMTM2NTg5MDc1Ng--]Start a New Topic[/url] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/message/6573;_ylc=X3oDMTM0anY1cGU3BF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBG1zZ0lkAzY1NzQEc2VjA2Z0cgRzbGsDdnRwYwRzdGltZQMxMzY1ODkwNzU2BHRwY0lkAzY1NzM-]Messages in this topic[/url] (2) Recent Activity: [list] [*] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/members;_ylc=X3oDMTJmYWxsMmlkBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZtYnJzBHN0aW1lAzEzNjU4OTA3NTY-?o=6]New Members[/url] 3 [/list] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault;_ylc=X3oDMTJlcGlmM3BnBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZnaHAEc3RpbWUDMTM2NTg5MDc1Ng--]Visit Your Group[/url]

Commvault Documentation here:
[url=http://documentation.commvault.com/]http://documentation.commvault.com/[/url]
Text-Only ([email]commvault-traditional < at > yahoogroups.com?subject=Change Delivery Format: Traditional[/email]), Daily Digest ([email]commvault-digest < at > yahoogroups.com?subject=Email Delivery: Digest[/email]) &bull; Unsubscribe ([email]commvault-unsubscribe < at > yahoogroups.com?subject=Unsubscribe[/email]) &bull; Send us Feedback ([email]ygroupsnotifications < at > yahoogroups.com?subject=Feedback on the redesigned individual mail v1[/email])

.

[img]http://geo.yahoo.com/serv?s=97359714/grpId=7450851/grpspId=1707277520/msgId=6574/stime=1365890756[/img]
__,_._,___
CV fails to login to DCs after upgrade
April 13, 2013 03:28PM
Thanks Luke. Your suggestion was spot on. That fixed it!

Many Thanks :o)

Mark

--- On [b]Sat, 4/13/13, Luke Walker [i]<luke < at > blackduck.nu>[/i][/b] wrote:
[quote]
From: Luke Walker <luke < at > blackduck.nu>
Subject: Re: [commvault] CV fails to login to DC's after upgrade
To: commvault < at > yahoogroups.com
Date: Saturday, April 13, 2013, 11:05 PM

Try changing the username format from ldap to domainusername and run a full backup On 14/04/2013 5:58 AM, "Mark Edwards" <[url=/mc/compose?to=markey164 < at > yahoo.com]markey164 < at > yahoo.com[/url]> wrote:
[quote] [u][/u]
Hi all,

Just wondering if anyone has hit this on an upgrade.....

I've just migrated to a new CS on CV9 from my old CS on CV8. The upgrade seems to have gone ok, and backups are all working fine.....apart from one thing, my Domain Controllers.

I have 4 DC's with the AD iDataAgent installed, and when these particular jobs run i get:

"Error Code: [72] Description: Unable to log in using user [MYDOMAINCN=domainadministratoraccount,CN=Users,DC=domain,DC=subdomain,DC=ac,DC=ukservername]. Error code returned was [0]. Please make sure the user credentials are correct.

I have not changed the password of the AD account in use, the error appeared immediately on first running the DC jobs, after bringing up the new Commserve. All other 250 or so jobs on various Platforms (windows, solaris, linux etc) are running fine. I've tried manually resetting the password on an affected AD iDataAgent, but it still fails to login.

Anyone experienced similar?

Cheers

Mark

[/quote]

[/quote]
__._,_.___
Reply to sender ([email]markey164 < at > yahoo.com?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) Reply to group ([email]commvault < at > yahoogroups.com?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/post;_ylc=X3oDMTJlMWRwbWxyBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwNmdHIEc2xrA250cGMEc3RpbWUDMTM2NTg5MjEyNQ--]Start a New Topic[/url] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/message/6573;_ylc=X3oDMTM0N2RhaWNjBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBG1zZ0lkAzY1NzUEc2VjA2Z0cgRzbGsDdnRwYwRzdGltZQMxMzY1ODkyMTI1BHRwY0lkAzY1NzM-]Messages in this topic[/url] (3) Recent Activity: [list] [*] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/members;_ylc=X3oDMTJmNGRuaWozBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZtYnJzBHN0aW1lAzEzNjU4OTIxMjU-?o=6]New Members[/url] 3 [/list] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault;_ylc=X3oDMTJlcjEybWtkBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZnaHAEc3RpbWUDMTM2NTg5MjEyNQ--]Visit Your Group[/url]

Commvault Documentation here:
[url=http://documentation.commvault.com/]http://documentation.commvault.com/[/url]
Text-Only ([email]commvault-traditional < at > yahoogroups.com?subject=Change Delivery Format: Traditional[/email]), Daily Digest ([email]commvault-digest < at > yahoogroups.com?subject=Email Delivery: Digest[/email]) &bull; Unsubscribe ([email]commvault-unsubscribe < at > yahoogroups.com?subject=Unsubscribe[/email]) &bull; Send us Feedback ([email]ygroupsnotifications < at > yahoogroups.com?subject=Feedback on the redesigned individual mail v1[/email])

.

[img]http://geo.yahoo.com/serv?s=97359714/grpId=7450851/grpspId=1707277520/msgId=6575/stime=1365892125[/img]
__,_._,___
CV fails to login to DCs after upgrade
April 13, 2013 03:32PM
No worries :) On 14/04/2013 8:28 AM, "Mark Edwards" <markey164 < at > yahoo.com ([email]markey164 < at > yahoo.com[/email])> wrote:[quote] [u][/u]  

Thanks Luke. Your suggestion was spot on. That fixed it!

Many Thanks :o)

Mark

--- On [b]Sat, 4/13/13, Luke Walker [i]<luke < at > blackduck.nu ([email]luke < at > blackduck.nu[/email])>[/i][/b] wrote:
[quote]
From: Luke Walker <luke < at > blackduck.nu ([email]luke < at > blackduck.nu[/email])>
Subject: Re: [commvault] CV fails to login to DC&#39;s after upgrade
To: commvault < at > yahoogroups.com ([email]commvault < at > yahoogroups.com[/email])
Date: Saturday, April 13, 2013, 11:05 PM

 

Try changing the username format from ldap to domainusername and run a full backup On 14/04/2013 5:58 AM, "Mark Edwards" <[url=http://mc/compose?to=markey164 < at > yahoo.com]markey164 < at > yahoo.com[/url]> wrote:
[quote] [u][/u]  
Hi all,

Just wondering if anyone has hit this on an upgrade.....

I&#39;ve just migrated to a new CS on CV9 from my old CS on CV8. The upgrade seems to have gone ok, and backups are all working fine.....apart from one thing, my Domain Controllers.

I have 4 DC&#39;s with the AD iDataAgent installed, and when these particular jobs run i get:

"Error Code: [72] Description: Unable to log in using user [MYDOMAINCN=domainadministratoraccount,CN=Users,DC=domain,DC=subdomain,DC=ac,DC=ukservername]. Error code returned was [0]. Please make sure the user credentials are correct.

I have not changed the password of the AD account in use, the error appeared immediately on first running the DC jobs, after bringing up the new Commserve. All other 250 or so jobs on various Platforms (windows, solaris, linux etc) are running fine. I&#39;ve tried manually resetting the password on an affected AD iDataAgent, but it still fails to login.

Anyone experienced similar?

Cheers

Mark

[/quote]

[/quote]

[/quote]

__._,_.___
Reply to sender ([email]luke < at > blackduck.nu?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) Reply to group ([email]commvault < at > yahoogroups.com?subject=Re%3A%20%5Bcommvault%5D%20CV%20fails%20to%20login%20to%20DC%27s%20after%20upgrade[/email]) [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/post;_ylc=X3oDMTJlZDF2bW11BF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwNmdHIEc2xrA250cGMEc3RpbWUDMTM2NTg5MjM3Mg--]Start a New Topic[/url] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/message/6573;_ylc=X3oDMTM0bWI0ZWdtBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBG1zZ0lkAzY1NzYEc2VjA2Z0cgRzbGsDdnRwYwRzdGltZQMxMzY1ODkyMzcyBHRwY0lkAzY1NzM-]Messages in this topic[/url] (4) Recent Activity: [list] [*] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault/members;_ylc=X3oDMTJmOTdkOG1vBF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZtYnJzBHN0aW1lAzEzNjU4OTIzNzI-?o=6]New Members[/url] 3 [/list] [url=http://groups.yahoo.com/group/commvault;_ylc=X3oDMTJlY2RyZTg1BF9TAzk3MzU5NzE0BGdycElkAzc0NTA4NTEEZ3Jwc3BJZAMxNzA3Mjc3NTIwBHNlYwN2dGwEc2xrA3ZnaHAEc3RpbWUDMTM2NTg5MjM3Mg--]Visit Your Group[/url]

Commvault Documentation here:
[url=http://documentation.commvault.com/]http://documentation.commvault.com/[/url]
Text-Only ([email]commvault-traditional < at > yahoogroups.com?subject=Change Delivery Format: Traditional[/email]), Daily Digest ([email]commvault-digest < at > yahoogroups.com?subject=Email Delivery: Digest[/email]) &bull; Unsubscribe ([email]commvault-unsubscribe < at > yahoogroups.com?subject=Unsubscribe[/email]) &bull; Send us Feedback ([email]ygroupsnotifications < at > yahoogroups.com?subject=Feedback on the redesigned individual mail v1[/email])

.

[img]http://geo.yahoo.com/serv?s=97359714/grpId=7450851/grpspId=1707277520/msgId=6576/stime=1365892372[/img]
__,_._,___
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login