Welcome! » Log In » Create A New Profile

Unable to find corresponding TSA

Posted by jhshah 
Unable to find corresponding TSA
July 30, 2009 01:39PM
We have two node running on Linux OES. We are trying to backup the Cluster part, and everytime I try to run the job it keep failing. The error is giving is

Unable to find corresponding TSA, Disk (Drive:), the tsa may not be running or may not be
returning this particular disk

Did anyone every came across it. What could be the fix for that?

Thank you
jhshah
Unable to find corresponding TSA
July 31, 2009 05:59AM
Jhshah,
I am a software engineer for Backup Express and read your posting on the Backup Central Forum. This sounds like a problem that was discovered on Novell Linux OES cluster update patch-11549 (last updated June 13 2007). Subsequent patch level from Novell should address this issues so make sure you are running the latest cluster update patch from Novell.
Unable to find corresponding TSA
July 30, 2009 02:44PM
We have two node running on Linux OES. We are trying to backup the Cluster part, and everytime I try to run the job it keep failing. The error is giving is

Unable to find corresponding TSA, Disk (Drive:), the tsa may not be running or may not be
returning this particular disk

Did anyone every came across it. What could be the fix for that?

Thank you
jhshah

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by jhshah < at > pnc.edu via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Unable to find corresponding TSA
July 31, 2009 05:59AM
Jhshah,
I am a software engineer for Backup Express and read your posting on the Backup Central Forum. This sounds like a problem that was discovered on Novell Linux OES cluster update patch-11549 (last updated June 13 2007). Subsequent patch level from Novell should address this issues so make sure you are running the latest cluster update patch from Novell.

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by dproefrock < at > syncsort.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login