Welcome! » Log In » Create A New Profile

SP for VE error

Posted by Kizzire, Chris 
Kizzire, Chris
SP for VE error
April 22, 2019 10:59AM
Hello everyone.
I have been getting this error (GVM5113E) for about 6 months or so in the vSphere Webclient. No green check by "View schedules and manage data movers".. When I click Configure schedules and data movers I get the GVM5113E.
IBM Error messages seem to stop at GVM5112E. I feel like there might be something wrong with tagging, but am not sure. Schedules are running. I also get GVM5002E every time I submit an on-demand backup. However the backup usually runs, but just seems like a delayed start. I am not sure if they are related.
Any help would be appreciated.

Wording is:
GVM5113E: An error occurred getting the backup management information. Contact the IBM Spectrum Protect server administrator for assistance.



We are running SP 8.1.4.0 on AIX 7.2
SP4VE 8.1.4.0






Chris Kizzire
Backup Administrator (Network Engineer II)

BROOKWOOD BAPTIST HEALTH
Information Systems
O:   205.820.5973

CHRIS.KIZZIRE@BHSALA.COM
BROOKWOODBAPTISTHEALTH.COM


------------------------------------------- Confidentiality Notice: The information contained in this email message is privileged and confidential information and intended only for the use of the individual or entity named in the address. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any dissemination, distribution, or copying of this information is strictly prohibited. If you received this information in error, please notify the sender and delete this information from your computer and retain no copies of any of this information.
This message was imported via the External PhorumMail Module
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login