Welcome! » Log In » Create A New Profile

Amanda

All forum posts are sent to the amanda-users@amanda.org mailing list, and all its emails are sent to this forum.You can use this forum or subscribe to the mailing list. 
Subject Views Posts Last Post
 

Amanda clients running Docker

by Joi L. Ellis
169 3 03/29/2018 05:59AM
Last Post by Austin S. Hemmelgarn
 

some suggested config parameters for backups to local disk

by Ryan, Lyle (US)
175 9 03/24/2018 12:59PM
Last Post by Jon LaBadie
 

3.5.1: chg-single with interactivity spams amreport report

by Anonymous User
267 1 03/20/2018 10:59AM
Last Post by Anonymous User
 

Always fill every tape

by Jason L Tibbitts III
205 4 03/14/2018 12:59PM
Last Post by Jason L Tibbitts III
 

constant crash on arm64

by Gene Heskett
201 2 03/14/2018 06:59AM
Last Post by Gene Heskett
 

amvault: FATAL no device is available to create an xfer_dest

by Winston Sorfleet
414 2 03/11/2018 08:00PM
Last Post by Winston Sorfleet
 

Community ZWC Issue

by Chris Nighswonger
217 6 03/09/2018 06:59AM
Last Post by Chris Nighswonger
 

installing on Centos 7 - some newbee questions

by Ryan, Lyle (US)
339 3 03/09/2018 04:59AM
Last Post by Austin S. Hemmelgarn
 

amrecover NAK problem

by Ned Danieley
240 1 03/08/2018 08:59AM
Last Post by Ned Danieley
 

Restoring files from amanda in a script

by Jose M Calhariz
162 2 03/06/2018 01:59PM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

More problems with a big installation of amanda 3.5.1 on Debian stretch, v9

by Jose M Calhariz
184 2 02/22/2018 04:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

server 3.5.1 - issue backing up localhost

by joe oza
173 3 02/21/2018 12:59PM
Last Post by joe oza
 

again level 1 backup problems.

by Charles Stroom
213 4 02/14/2018 06:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

Regression in 3.5.1 or a broken compilation for Debian stretch

by Jose M Calhariz
225 2 02/08/2018 10:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

Fw: again level 1 backup problems.

by Charles Stroom
324 1 02/07/2018 02:59PM
Last Post by Charles Stroom
 

keep a backup forever

by Anonymous User
188 4 01/31/2018 04:59AM
Last Post by Austin S. Hemmelgarn
 

amanda is skipping over available tapes

by Jon LaBadie
273 7 01/30/2018 04:59AM
Last Post by Nathan Stratton Treadway
 

Amanda compatible with Fujitsu Eternus LT20 tape library

by Volker Jahns
219 2 01/19/2018 11:59AM
Last Post by Stefan G. Weichinger
 

reconstructing file hierarchy from indecies

by Michael Stauffer
224 2 01/19/2018 10:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

tape device order in amanda.conf

by Luc Lalonde
300 3 01/15/2018 07:59AM
Last Post by Luc Lalonde
 

Amtapetype wrongly reporting compression?

by Luc Lalonde
275 9 01/15/2018 06:59AM
Last Post by Gene Heskett
 

amcheckdump and a tape changer

by Matthias Teege
393 1 01/10/2018 07:59AM
Last Post by Matthias Teege
 

ambackup -- usage message error

by Jon LaBadie
236 2 01/08/2018 05:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

Databases

by Chris Miller
256 2 01/05/2018 02:59PM
Last Post by Winston Sorfleet
 

First run... (@ Attachments)

by Chris Miller
250 6 01/05/2018 01:59PM
Last Post by Jon LaBadie
 

Serious tape error

by Jon LaBadie
249 4 01/05/2018 11:59AM
Last Post by Jon LaBadie
 

amanda tape algorithm

by Ned Danieley
266 6 01/05/2018 06:59AM
Last Post by Jean-Louis Martineau
 

VTape configuration

by Chris Miller
241 17 01/03/2018 03:59PM
Last Post by Jon LaBadie
 

bumpsize vs bumppercent

by Jon LaBadie
214 2 12/30/2017 12:59PM
Last Post by Jon LaBadie
 

Strange error

by Gene Heskett
244 3 12/21/2017 08:59AM
Last Post by Gene Heskett