SearchFAQMemberlist Log in
Reply to topic Page 1 of 1
Unable to find corresponding TSA
Author Message
Post Unable to find corresponding TSA 
We have two node running on Linux OES. We are trying to backup the Cluster part, and everytime I try to run the job it keep failing. The error is giving is

Unable to find corresponding TSA, Disk (Drive:), the tsa may not be running or may not be
returning this particular disk


Did anyone every came across it. What could be the fix for that?

Thank you
jhshah

View user's profile Send private message
Post Unable to find corresponding TSA 
We have two node running on Linux OES. We are trying to backup the Cluster part, and everytime I try to run the job it keep failing. The error is giving is

Unable to find corresponding TSA, Disk (Drive:), the tsa may not be running or may not be
returning this particular disk


Did anyone every came across it. What could be the fix for that?

Thank you
jhshah

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by jhshah < at > pnc.edu via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------



_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).

Post Unable to find corresponding TSA 
Jhshah,
I am a software engineer for Backup Express and read your posting on the Backup Central Forum. This sounds like a problem that was discovered on Novell Linux OES cluster update patch-11549 (last updated June 13 2007). Subsequent patch level from Novell should address this issues so make sure you are running the latest cluster update patch from Novell.

View user's profile Send private message
Post Unable to find corresponding TSA 
Jhshah,
I am a software engineer for Backup Express and read your posting on the Backup Central Forum. This sounds like a problem that was discovered on Novell Linux OES cluster update patch-11549 (last updated June 13 2007). Subsequent patch level from Novell should address this issues so make sure you are running the latest cluster update patch from Novell.

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by dproefrock < at > syncsort.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------



_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).

Display posts from previous:
Reply to topic Page 1 of 1
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
  


Magic SEO URL for phpBB