Welcome! » Log In » Create A New Profile

Problem formatting tapes in arcserve 12

Posted by Anonymous 
Problem formatting tapes in arcserve 12
July 15, 2009 03:17AM
Sure, some find it better to format manually every time, whatever works best for you.

OK well then lets go back to the begining by you explaining what you mean by protected media. Formatting a tape by default does nothing other than just replace the tape header.

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by david.michel < at > ca.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Problem formatting tapes in arcserve 12
July 15, 2009 03:17AM
Ok i start again. The problem is that i have arcserve 12 in spanish and the traslation is different but searching on the internet i find a better traslation:

When i format a tape it automatically be sent to the media pool scratch set, then, the only option I have is to remove the tape from the scratched set because if i don't do this, the software canĀ“t perform the backup 'cause the tape is protected, Is there any way to avoid this?

I hope you understand it better now

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by sistemas2 < at > grupoci2m.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Problem formatting tapes in arcserve 12
July 15, 2009 03:17AM
A tape in the Scratch Set of a Media Pool is available for use by any job using that Pool. So it sounds like the job is not setup to use this media pool, so if the Media Pool is not being used then just delete the Media Pool.

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by david.michel < at > ca.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Problem formatting tapes in arcserve 12
July 15, 2009 03:17AM
OK, it works

Thanks for your help

+----------------------------------------------------------------------
|This was sent by sistemas2 < at > grupoci2m.com via Backup Central.
|Forward SPAM to abuse < at > backupcentral.com.
+----------------------------------------------------------------------

_______________________________________________
If you'd like to join the discussion, go to http://www.backupcentral.com and get
a user id. Then subscribe to one or more of our mailing lists or follow the
discussions in one of our forums (http://www.backupcentral.com/phpBB2).
Sorry, you do not have permission to post/reply in this forum.